nannisensliv.blogg.se

Tankar om livet, min vardag och annat smått och gott !

När man får drömma sig bort..

Publicerad 2015-02-24 20:19:50 i Allmänt,

Ibland snurrar det lite för mycket saker i detta huvud, ett huvud fyllt av saknad och längtan. Irritation och även väldigt mycket kärlek. 

När jag skriver saker så skriver jag rakt ur huvudet, alltså granskar jag inget sammanhang alls egentligen allt får bara flyta på, så rörigt det lär de bli ! 
Just nu ligger jag här ganska gött långt hemifrån men med en ro i kroppen. Ett lugn på något sätt, kanske är de miljön eller att bara få vara "Johanna" ett tag. 

För ett par timmar sen så satt jag i denna soffan och bara njöt, man ser ju på bilden hur underbart de var. Inredningen och utsikten utanför de stora fönstren, underbart ! 

Här är jag kvar nu i två dagar iaf sen får man se om man får vara på hemmaplan och jobba istället eller om de blir pendling veckan ut. Vore himla skönt om man slapp pendla hit igen faktiskt 😊 men mysigt att vara här ändå på något vis. 

Annars är det något som snurrar i mitt huvud dag som natt,. Jag hoppas så på att de snart ska bli min verklighet istället för en dröm, en verklighet som alla andra pratar om och som de flesta verkar ha lätt för att få. Det är ju de finaste av drömmar egentligen, om allt bara kunde gå vägen också, det är ju sånt man aldrig vet. 

Rörigt? Japp sån är jag, lite hemlighetsfull också ! :)

Snart ska jag även börja traska bort mot de andra området här för att leta upp min arbetskompis och följa henne här i den mörka läskiga stora staden så hon kommer hem hit tryggt :) sen blir de att lägga upp mitt onda knä och bara ta de lugnt innan mitt pass på sjukhuset börjar imorgon ! 

Någonstans måste man börja och här var mitt första inlägg på denna blogg som kommer handla om de som snurrar runt i detta lilla huvud ! 



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela